dimarts, 25 de setembre del 2007

Qui ha escrit l'editorial de La Vanguardia?

Com diu en Saül (ex-referent blocaire), aquest editorial d'ahir és històric.

De un tiempo a esta parte, proliferan las manifestaciones de un soberanismo de corte maniqueo, con frecuencia maleducado e hiriente, que envenena las relaciones de Catalunya con el resto de España estableciendo una relación de vasos comunicantes con el españolismo catalanofóbico, su gran beneficiado. La comprensión o el silencio que han rodeado la quema de fotos del Rey en Girona y la conversión del engreído treintañero incendiario en mártir de una supuesta España represora son el último capítulo de un bochornoso serial ideológico.

Alto! Alto! Para! No copiïs més. Només amb la primera frase, LA PRIMERA! ja fan el préssec.

Resulta que els maniqueus són els catalans, quan és ell qui diu que els bons són els españols i els catalans "envenenan las relaciones". I resulta que som els catalans els maleducats quan és ell qui falta el respecte al "treintañero incendiario".

Senyor que escriu editorials a La Vanguardia, una cosa és cremar fotos, i l'altre que el presumpte primer diari de Catalunya publiqui una editorial tan imbècil.

A nivell individual, qui crema fotos es pot haver equivocat tan com vostè vulgui. A nivell polític l'imbècil és vostè.

PD: No segueixo citant altres imbecilitats de l'editorial perquè només perdo el temps en coses que valen la pena.

PPD: D'altra banda el 50% dels lectors no-abstencionistes (és a dir, 7) han votat que escric massa.

3 comments:

kapde ha dit...

Prou de cremar fotos de los Reyes. A cremar la Vanguardia. Però no el paper; la imprempta i els servidors, que no els quedi ni edició digital per seguir intoxicant.

Salut!



PS: Jo no vaig respondre l'enquesta de si escrivies massa. Només et diré que l'escriure no et faci perdre el respondre ;)

Anònim ha dit...

En primer lloc, t'he de dir que vaig votar a favor de que escriguis més.

En segon lloc, no deies que t'agradava la vanguardia??
(ho sento, de tant en tant et donen algun disgust, eh!!)

Ramon III

mai9 ha dit...

si, en principi m'agrada més la vanguardia que el país, avui, punt o periodico. Ja s'ho faran si volen escriure imbecilitats a l'editorial.