dimecres, 12 de setembre del 2007

Rosa Díez presenta a Barcelona la Plataforma Pro
Díez ha carregat contra l'Estatut i contra la Diada.

Què vol dir que ha carregat contra la Diada? La setmana que ve me'n vaig a casa seva a "carregar" contra les coses que facin ells.

En aquest sentit, ha defensat la necessitat que aparegui una "nova força transversal" perquè "les polítiques d'Estat siguin defensades", tot afegint que "la diferència no està entre dreta i esquerra, sinó entre polítiques progressistes i polítiques reaccionàries".

Digui'm una cosa senyora Díez, aquest merder de polítiques transversals defensant polítiques d'Estat i diferenciar entre polítiques progressistes i polítiques reaccionàries, no és un exemple dels polítics preocupant-se pels problemes dels seus propis partits enlloc de preocupar-se els problemes reals? Perquè li seré sincer, encara no he vist cap españolito de a pie preocupat per no trobar una política transversal d'Estat progressista, que és el que sembla que vol ser vostè quan diu totes les tontaries que diu.

Díez considera que "els polítics han de preocupar-se dels problemes reals i no dels problemes dels seus propis partits polítics".


[editat 07/10/07] El Piqué també va dir això dels problemes reals i els problemes de la classe política. Si UPD vol ser d'esquerres no va per gaire bon camí, o era Piqué un submarí comunista?