dilluns, 17 de setembre del 2007

Zaplana denuncia el «abandono» que vive Cataluña en materia de inversiones
El Gobierno del PSOE ha sometido a Cataluña «a una desinversión y un abandono como esta querida tierra no recordaba desde hace muchos años».

Són les típiques paraules honestes del Zaplana, que no sé ni perquè les enllaço si el faran fora d'aquí 4 dies i no em servirà de res la feina feta. Com va passar amb el Piqué. De què serveixen les 41 cites del Piqué? De res perquè l'han fotut fora.

Les de Maragall si que serveixen perquè ell segueix pensant, però ni el Piqué ni el Zaplana diuen res que es creguin ni ells mateixos, segueixen "el partit". Una mica com el Montilla.

Tanta concienciación mostró Zaplana respecto a esta «parálisis y deterioro» que llegó a afirmar que «es muy posible» que la necesidad de inversión en infraestructuras catalanas que deban incorporarse a los Presupuestos Generales del Estado para 2008 «sea superior incluso» al 18,8 por ciento que establece la cuestionada disposición adicional tercera del Estatut. De todas formas, el dirigente popular no quiso pillarse los dedos con un compromiso en firme y subrayó que su partido todavía no ha calculado el porcentaje de inversión que, en principio, necesitaría Cataluña.

Clar, perquè una cosa és parlar contra Zapatero, i l'altre invertir a Catalunya.

S'ha de fer com el Rajoy que diu que invertiria a Catalunya encara que no volgués. I si per una carambola arribessin a presidir "El Estado Español", llavors podrien dir que no volen invertir a Catalunya, i que ja ens havien avisat.