dimarts, 30 d’octubre del 2007

Artur Mas s'apropa als internautes amb un vídeo bloc
Artur Mas apareixerà en pantalla setmanalment, ja sigui comentant l'actualitat política o en un to més íntim i personal. Recitant poemes de Miquel Martí i Pol, reflexionant sobre la figura de Josu Jon Imaz, comentant el debat de política general al Parlament en conseva de sofà amb Felip Puig o parlant en francès sobre una trobada de dirigents europeus liberals.

Estic frisant per veure Artur Mas en els típics vídeos minúsculs d'internet parlant en francès, recitant poesia o en un sofà consevant amb el Felip Puig.

L'únic que em desperta interès és saber què faran Felip Puig i Artur Mas en un sofà quan "consevin" (no confondre amb "concebin").

per donar més repercussió a un Mas allunyat de l'esterotipat polític de laboratori.

Llàstima que no tingui estereotip de polític allunyat i de laboratori. El que té estereotip és de no saber on va. Un dia vol "molta sobirania", un altre dia "no rebutja la independència". L'estereotip del Mas és un bon noi que fa coses com anar a la muntanya, participar a uns pastorets. Recita poesia, improvitza quan va al programa Polònia i va en cotxe a Madrid. És un bon noi voluntariós que va allà on li diguin. Que s'ha de fer un DVD? Es fa. Fa tota la pinta que li han dit: "nen, ara toca fer un videobloc" i ell diu: "voy!".

I si em permeteu un comentari més. Serà un videobloc que estarà pensat i dissenyat. I això ja el fa postís. I la prova que serà així:

Per Tots Sants s'obrirà la pàgina al públic, però alguns blocaires hem tingut el privilegi de gaudir d'un tast abans del seu llançament.

Els blocs, videoblocs, webs, wikis o el que sigui: es van fent a mida que es fan. No es fan i llavors ja estan fets. De la manera que en parlen són capaços d'inaugurar el videobloc tallant una cinta davant d'un monitor.

Quin geni del màrqueting polític ha pensat en fer un vídeobloc que els ciutadans visitarem en massa per veure l'Artur Mas parlant en francès en un quadrat de 300 píxels?

[editat] amb aquesta entrada fem una inauguració amb canapès de la categoria "catosfera", on posarem els fets diferencials dels qui s'adapten a internet canviant-li el nom.