dimarts, 2 d’octubre del 2007

El PP llança una campanya espanyolista el 12 d'octubre

Ara ja sabem com es diu España sense Euskadi i Catalunya, és diu: España.

Catalunya és una colònia d'España. Catalunya és el lloc d'on treuen els diners per construir el gran Madrid. Com es va a dir España quan va perdre les altres colònies? Es va seguir dient España.* Doncs és la mateixa idea.

Per cert, igual que ells ens toquen els ouets reclamant un canvi de Diada, nosaltres podríem fer el mateix amb la caspós 12 de Octubre.

Som Espanya. Amb aquest lema, Noves Generacions del PP esperen que la societat civil es llanci al carrer el proper 12 d’octubre “amb caràcter alegre i festiu” per commemorar el Dia de la Hispanitat.

Quin lema més tontet. Sempre apelant a temes identitaris per rellançar el "orgullo español". A veure si troben algú que vulgui sumar-se al proyecto español amb frases tan suades com "Som Espanya". El seu pla és anar anar alegres i festius cridant "Som Espanya" pel carrer. Una mica cutrillo eh!

* Encara que és veritat que durant un temps es feien dir "Imperio Español", però quan van començar a independitzar-se les colònies, van tenir l'estratègia de treure "Imperio".