dissabte, 27 d’octubre del 2007

Zapatero defensa els èxits del Govern en matèria social davant els enganys del PP

I té tota la raó. En aquests 4 anys s'han creat una pila d'associacions socials. La de l'ave pel litoral, la del sobiranisme i progrés, la dels economistes pel no, la del dret a decidir, la de reagrupar-se, la de desfederar-se, la de l'estat propi, la xarxa de sobiranistes amb bloc (que han comprat xbs.cat i han deixat caducar sobiranistes.info). I segur que me'n deixo moltíssimes.

És, certament, un progrés social impressionant. En èpoques del PP només es va crear la raquítica de hay motivo i la del no al transvasament.

Espero que de cara a les pròximes eleccions no decaigui la creació de progrés social i des d'aquí proposo la creació de l'associació de ciclistes amics dels ordinadors Apple que defensaran la població dels enganys del PP que discriminen la bicicleta i només fan servir Windows.

2 comments:

Anònim ha dit...

Fa temps que et llegexo i ultimament em tens una mica despistat.
Tant de sarcasme fa que no se sàpiga si critiques al ZP (en aquest cas) o a totes les organitzacions que cites.

Ramon III

mai9 ha dit...

En aquest cas no critico les organitzacions que es van creant. En aquest cas el que faig és ironitzar sobre això dels èxits en matèria social.

Perquè trobo profundament imbècil que surti un d'esquerres i "defensi" "èxits" en "matèria social". Sobretot són les paraules el que és imbècil.

Com es poden defensar èxits en matèria social? És que no té ni cap ni peus. I per això ironitzo dient que la societat s'ha organitzat contra el mateix d'esquerres que fa l'imbècil enlloc de fer que els trens socials funcionin, per exemple.

I encara em fa enfadar més que digui "davant els enganys del PP".

El que faig és ironitzar assumint que la creació de moltes associacions mentre ells governen és progrés social, quan són associacions nascudes perquè el ZP no fa les coses com agradaria a aquesta part de la ciutadania.

Rellegint veig que també es pot entendre que ironitzo de les associacions. Només espero que tota aquesta gent apuntada a mobilitzacions i associacions després vagin a votar.