diumenge, 11 de novembre del 2007

Carme Chacón: "Estem conjurant el risc de desafecció de Catalunya"
Potser ens ha faltat explicar més la gestió de Foment. Probablement Rubalcaba es refereix al fet que tots hauríem d'haver parlat més de la gestió d'Álvarez. Tots hem tingut problemes en algun moment per poder explicar els projectes que tenim en marxa. És molt possible que l'estratègia del PP, basada en les mentides sobre l'11-M, la divisió en la política antiterrorista o la uniformitat d'Espanya, hagi dificultat en ocasions la comunicació sobre projectes importants, també en infraestructures.

Ja havia citat aquesta notícia, però la Ministra Chacón es mereix tot això i molt més!

Observem atentament com el PP i la seva obsessió amb l'11-M són els responsables que la Ministra Álvarez i els seus trens no sé què no sé quantos.

Realment Zapatero ha escollit de lo milloret de dins del seu partit.

Per 150€ Senyora Ministra Chacón, expliqui'm la relació entre l'11-M i ETA. Perdó, vull dir la relació entre l'11-M i que avui el Gobierno Español estigui en l'obligació moral de combatre ETA mitjançant l'oportunitat història d'acabar amb el terrorisme. Ara si, el seu torn. I recordi no pot dir les paraules "desapego", "constitución", "pacto", "dialogo" i "referendum".