dimarts, 20 de novembre del 2007

Multa de 2.730 euros para los acusados de quemar fotos de los Reyes
Jaume Roura y Enric Stern no irán a la cárcel pero deberán pagar una multa para que aprendan que "no pueden atacar a las instituciones básicas del Estado"

Així doncs cremar una foto d'un paio és atacar-lo. El jutge deu haver considerat que estaven fent budú contra la Santa Inquisició Institució: El Rei Campetxano.

Notar que els representants polítics escollits democràticament (per exemple, el Carod) no formen part de cap institució bàsica de l'Estat i per tant es poden cremar lliurement.

Llegiu la notícia per saber que el jutge va suspendre el judici durant 10 o 20 minuts perquè al representant de El Estado Español no li agradava que els culpables parlessin en català, i que finalment, en contra de la voluntat del presumpte representant de l'Estat, el judici va seguir endavant perquè el jutge va dir que entenia el català.

Per cert, avui s'ha enfonsat una mica més aquest "Estado Español" que tan ens estima.

I s'ha enfonsat per tres motius que citaré de menys a més importants: per ser el segon judici ridícul per defensar la monarquia de collonades inofensives, perquè es diu explícitament que els polítics no formen part de cap institució bàsica de l'Estat, i el més important perquè el representant de El Estado Español no accepta que es parli Català.

A partir d'aquí, que cada u dibuixi i cremi els reis en la seva intimitat mentre parla català.