dimecres, 28 de novembre del 2007

Rajoy no está dispuesto a retirar el recurso contra el Estatut
El líder del PP ha replicado que "nadie que quiera pactar conmigo me va a preguntar o me va a exigir que retire el recurso contra el Estatuto Catalán"

Ja ho vaig dir que tenien un problema d'honor. I a més, el Rajoy aprofita per referir-se a ell mateix en tercera persona. Sort que no ha dit "Rajoy y yo coincidimos en no admitir retrirar el recurso al Estatuto Catalán".

De totes maneres, m'esperava més del Rajoy perquè l'únic que diu és que no el retiraran, com si poguessin retirar-lo. Com si fos un tema polític, sabeu? La resposta bona hauria estat: "Los jueces deben dictaminar la inconstitucionalidad del proyecto de reforma de la España Constitucional de ZP". Clar que després de l'espectacle recusatori en el Constitucional, això ja no s'ho creu ningú, però el PP diu moltes coses inversemblants, així que no ho hagués notat ningú que no ho hagi notat fins ara. És a dir, que no perdrien vots.

Estic pensant en fer-me assessor lingüístic de polítics. I llavors vindria el Mas i diria "vull dir 'compromís amb el país'", i jo li diria: "millor que diguis: "la pàtria de Montilla és el PSC", i després puntualitzes: "Montilla no és ni català ni español, Montilla és socialista".

I un dia hauria vingut el Mas i m'hagués dit "vull regalar un DVD a tots els catalans", i jo li hagués dit: "millor si et poses una americana blava", perquè canviar-se l'americana li hauria anat millor que no pas treure el DVD.