dimecres, 19 de desembre del 2007

Mas asegura que apoyaría la independencia si la avalaran al menos dos tercios de los catalanes

Llavors podem fer unes eleccions per decidir si el Mas ha de fer una cosa o una altra. També podria ser un nou reality de Televisión Española. Envieu un sms al 7070 amb "mas.indpdn" o "mas.constitu" per decidir el seu futur polític.

Entre els participants d'aquesta setmana es sortejarà un sopar amb en ZP.

En este sentido, ha argumentado que si para reformar una ley electoral se requiere la conformidad de dos tercios del Parlamento, en el caso de un referéndum de autodeterminación es evidente que "como mínimo" también debería exigirse esa proporción de acuerdo. "El país no se tiene que fracturar por la mitad", ha advertido Mas, partidario de no plantear la autodeterminación hasta que los defensores de la independencia no "convenzan" a una muy amplia masa de ciudadanos.

Per cert, vull recordar-li al Mas que per aprovar l'independència de Montenegro no van caldre dos terços, amb un 55% n'hi va haver prou.

No sé d'on s'ha tret que es necessiti tanta gent per marxar d'un lloc. Amb els meus amics ho fem per majoria simple. A veure si perquè un 40% que es vulgui quedar en un bar ens haurem de fotre el 60%.

Es nota tan que el Mas és líder per herència i no per mèrits propis... Com pot anar pel món dient que ell estarà a favor de la independència si els que la volen convencen no a ell, però al 66% de tothom. Alto! que aquest home és el líder del partit més votat de Catalunya eh! Més que líder sembla el cotxe escombra.

Quin paper li han de portar perquè accepti aquests dos terços? Donaria suport a un referèndum per veure aquest percentatge?

2 comments:

Anònim ha dit...

Clar...
Primer faràn un referendum per saber si hi ha prou gent a favor d'organitzar un referendum!!
Està clar!

Ramon III

Anònim ha dit...

Be..
M'oblidaba que primer de tot es farà un referendum a ejpanya per veure si als ejpanyols els sembla be que orginitzem un refrendum per a determinar si hi ha prou gent a favor d'un referendum.

Ja se sap: el seny !!

Ramon III