dimecres, 2 de gener del 2008

El míting dels bisbes | El Periódico de Catalunya | Política
Tenen dret a expressar repulsa pel matrimoni homosexual, per la llei de l'avortament (que Aznar no va tocar), pel divorci exprés i per l'educació per a la ciutadania.

Però els ciutadans que no comparteixen aquesta concepció, començant per milers de catòlics divorciats, també tenen dret a treure algunes conclusions.

Aquí és on El Periódico s'equivoca. La manera de pensar de tots els socialistes em cansa per simplista. Per què assumir que tots els catòlics divorciats estan super-a-favor de les lleis de Zapatero i els seus divorcis exprés? I encara li podem fer una volta més al tema: per què assumir que els catòlics divorciats estan a favor del divorci?

I encara més preguntes: Per què deixen anar la subtilesa "que Aznar no va tocar"? Que Aznar era un catòlic anti-avortista? Que toooots els votants del PP han de ser catòlics anti-avortistes? Que els catòlics són toooooots votants del PP?

Per què apliquen simplicitat en els arguments que els interessa, però no quan Montilla porta els fills a una escola privada?