dimarts, 12 de febrer del 2008

amb lletra

Aquesta seria la meva proposta de cartell pels partits polítics de Catalunya que no siguin estatals (és a dir, ICV, CiU i ERC).

Inspirat per en Pedro que no vol votar partits polítics estatalistes, arriba la versió 2008 del cartell que intentava fer veure que Zapatero era un español diferente.

Ara que sabem que tan Zapatero com Rajoy faran tots els possibles per modificar el sistema educatiu català (sempre defensant el Castellà), m'he decidit a modificar-lo. He fet servir aquesta i aquesta foto. He posat una bandera española a dalt de tot per fer encaixar les proporcions, però per sobre de tot: perquè per sobre de tots, tots tenim la nostra gran Enseña Nacional que ens uneix a tots sota una monarquia constitucional. Aquesta bandera farà les delícies dels españols perquè és proporcionalment la més llarga que veureu en tota la campanya electoral.

El cartell va firmat pels socialistes catalans i els ppros catalans al costat de la frase "una altra Espanya és impossible" perquè són ells mateixos els primers en estar contra les cordes españoles. Recordem com va marxar Piqué, recordem com calla el Sirera i recordem com la pobra Chacón ha de córrer tot el sant dia per corregir el que diuen els socialistes españols.

PD: Si voleu seguir llegint cliqueu aquí per veure una altra versió del mateix cartell en una edició commemorativa exclusiva per a la manifestació per les infraestructures.