dimecres, 27 de febrer del 2008

A Zapatero les peces li encaixen. Té els socialistes catalans agafats de mans i peus incapaços de tenir grup propi a Madrid. Els socialistes catalans creuen que si guanyen molts vots pel PSOE, els deixaran fer coses. Ara tenen dos ministres a Madrid.

La pobra Chacón diu que hi ha coses que s'han d'arreglar. La Chacón ha de córrer a donar resposta a les inquietuds catalanes quan Zapatero fa coses per guanyar vots a la resta d'España.

Quan Zapatero no defensa el que al PSC diuen que ells defensen, ha de tornar a sortir la Chacón a dir que, encara que el Zapatero no ho hagi dit, els socialistes españols pensen tal cosa.

Zapatero pot fer el que vulgui, la feina ja li farà el PSC que li interessa tenir vots a Catalunya.

Entre aquest federalisme asimètric PSC-PSOE (que consisteix en que tots els vots del PSC són pel PSOE) i amb la pèssima actitud del PP amb Catalunya, Zapatero ho té tot "atado y bien atado". O això creu ell i per això s'independitza dels partits polítics catalans.

I no estic fent suspicàcies quan dic "o això creu ell". Senzillament no en tinc ni idea dels resultats electorals.

ERC proposa ara un acord a CiU, PSC i IC-V per negociar conjuntament a Madrid

A veure si els polítics catalans s'adonen que no són res davant de Zapatero i s'ajunten. El primer en caure haurà de ser Duran i el seu anhelat ministeri.

4 comments:

Anònim ha dit...

Em vaig proposar no publicar res de política que es pogués relacionar amb aquestes eleccions. Costa no fer-ho veient quanta ximpleria i imbecil·litats es diuen, però ho estic aconseguint.

mai9 ha dit...

Bé, jo faig el que puc per no dir-ne. Però a vegades en dic.

mai9 ha dit...

Per cert aniol, pel teu comentari i els canvis en l'enquesta, sospito que has votat "res, perquè podria ser dolent". jeje :)

Anònim ha dit...

Som amos del nostre silenci i esclaus de les nostres paraules. XD