dimarts, 29 d’abril del 2008

ABC.es: Chacón ensalza en Sarajevo la labor «esencial» de las tropas españolas
La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha elogiado la labor desarrollada por las tropas españolas en Bosnia-Herzegovina por la paz y la convivencia, al tiempo que ha animado a los militares a recoger "el fruto" de tantos años de trabajo para reconstruir "la devastación del horror" y asegurar la convivencia multiétnica en el país balcánico.

És tota una experiència veure com la líder de la Catalunya Optimista que creu que es defensa millor Catalunya diluint el PSC dins el PSOE, va pel món elogiant les tropes españoles.

La titular de Defensa ha hecho además especial hincapié en la calidad militar y humana de las Fuerzas Armadas españolas y en su contribución "importantísima" al mantenimiento de la paz fuera de las fronteras nacionales.

Pssst, si jo fos ministre/a enviaria les Furzas Armadas Españolas a Laussanne, que sembla que n'hi ha uns que no volen la pau ni la convivència amb el respecte constitucional de les lleis que ens hem donat tots basant-se en la solidaritat interterritorial per superar la barrera que impedeix la autèntica igualtat.

I això és molt important. Raonable, diria jo. Igual que raonables eren les condicions a la OPA d'EON, encara que els fotuts jutges europeus també van dir que era ilegal.

Però d'ilegalitats no ve d'una. Així que, soldados españoles, cap a Laussanne a defensar la Constitución Española de 4 jutges que gosen pertorbar la convivència española.

PD: Regalo la paraula "diluint" a qualsevol assessor de qualsevol partit català que vulgui desacreditar el PSC.