dijous, 3 d’abril del 2008

Joan Ridao - Un pas endavant
Sempre he cregut que és en els moments difícils quan un s’ha de comprometre i donar la cara. I Esquerra, com tots sabeu, no està en un moment fàcil. I, com deia en una anterior blocada, compromís és responsabilitat. I responsabilitat vol dir no inhibir-se si hi ha qui creu que puc aportar el meu bagatge, treball i experiència en una futura direcció d’Esquerra.

És per això que davant la proposta de Joan Puigcercós i diversos dirigents per tal que assumís la responsabilitat d’optar a la Secretaria general d’Esquerra, he decidit fer un pas endavant.

Ridao renunciaría a ser secretario general de ERC en aras de un acuerdo con otras candidaturas
El portavoz de los republicanos en el Congreso es partidario de que la futura dirección del partido cuente con el "máximo consenso" posible

En Ridao fa un passet endavant i un enrera, tres cap al costat i piquem de mans. És la dansa del consens i la responsabilitat.

El que diu al bloc ja ho volia citar per si sol, però ara que el consens li fa desfer el pas que va fer per responsabilitat, no ho he pogut evitar.

Ho volia citar perquè el que diu al bloc és alguna cosa així com: hem d'agafar el toro per les banyes, i per tant, em poso del costat del toro, no sigui que m'aixafi.

Per si no s'entén: no sé com es passa de la responsabilitat a fer parella de ball amb el Puigcercós.

2 comments:

Anònim ha dit...

Si els de Radian6 fan be la seva feina, ERC ha d'obtenir un índex acollonant!!!

mai9 ha dit...

Home, el partit amb més escrits és el PP amb 445, segon el PSC amb 196, CiU amb 141, PSOE amb 128 i finalment ERC amb 108.