divendres, 13 de juny del 2008

Solbes divulgarà les balances en ple debat del finançament
En la sessió d'investidura, el 8 d'abril, el llavors candidat va prometre a Josep Antoni Duran (CiU) publicar les balances fiscals "abans de dos mesos". El termini va expirar diumenge passat sense que, una vegada més, el president complís la seva promesa.

Com deia la Ministra Chacón abans que l'enviessin de gira:

Zapatero estava tranquil perquè sempre va saber que s'havia de posar sobre la taula un calendari per complir-lo.

Catalans estiguem atents a la nova promesa:

L'equip de Solbes garanteix, això sí, que les balances estaran a punt "abans del 9 d'agost", el termini que fixa l'Estatut per acordar el finançament.

O sigui, vam fer un Estatut per millorar el finançament, vam trigar dos anys en aprovar-lo, el nou Estatut donava dos anys més per acordar un nou finançament. I aquí estem, sense res a les mans, i igual que sempre.

I observem l'enèssima presa de pèl socialista de El Periódico que ens diu que les balances fiscals estaran el 9 d'Agost "just el termini que fixa l'Estatut", llàstima que sigui el termini per acordar el finançament i no el termini perquè els españols ens diguin, segons els seus càlculs, què en fan ells dels diners dels catalans. I quan s'acordarà el nou finançament? Segurament el 10 d'Agost, i així els catalans no tindrem temps de llegir-nos el que ells han trigat mil anys a escriure.