dissabte, 26 de juliol del 2008

Entrevista d'Artur Mas amb l'ACN
El president de CiU, Artur Mas, ha manifestat en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que cal un front català contra els pressupostos generals de l'Estat si el 9 d'agost no s'assoleix un acord per a la millora del finançament de Catalunya

Ja tenim un altre partit català fent el préssec.

Què tal si deixeu de reivindicar i us poseu a fer el que heu de fer?

ERC vol fer una manifestació, CiU vol fer un front... Hi ha algú que vulgui millorar el finançament?

No m'estranya que sempre perdem les guerres si quan toca negociar amb els altres, enlloc d'això, estem pendents de què podríem fer nosaltres d'aquí tres mesos.

Si l'objectiu és mirar què farem nosaltres, jo proposo fer una "botifarrada per un finançament més just". El plat de botifarra amb mongetes pot valdre 20€ i si algú es queixa li direm que això els passa perquè no van està atents quan tocava negociar el finançament. I si es segueix queixant li explicarem que en els 20€ n'hi ha 3 que són per pagar el metro de Barcelona. Esperem que aquesta resposta el satisfaci mentre faci memòria que, de fet, ja paga peatges i paga el cèntim sanitari en la benzina. Esprem que el català emprenyat, mentre es mengi educadament la botifarra exclami amb raó: "és que no és just!", i seguidament: "passeu-me l'all i oli, si us plau".