divendres, 12 de desembre del 2008

Pols de Castells al PSC per l'aval als pressupostos de Zapatero
Un dia després que el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, anunciés que els socialistes catalans donaran suport als comptes de José Luis Rodríguez Zapatero passi el que passi amb el finançament, Castells va enviar als seus companys la següent advertència: "Sembla que alguns donin aquest tema per tancat, però aquesta decisió l'hauria d'haver adoptat la comissió executiva. Que no comptin amb mi per certificar una decisió que ja està presa".

Zaragoza, que malament has quedat.

Llegim els següents dos paràgrafs en ordre invers a com estan a la notícia:

Fonts d'Iniciativa van assegurar que veuen en Castells i en la fermesa d'ecosocialistes i republicans la garantia que el PSC no podrà acceptar un mal acord de finançament. Asseguren que ni ICV ni Esquerra mai acceptarien un model insuficient i consideren que el conseller Castells, tampoc.

[...]

Els socialistes catalans al Congrés, que han viscut de prop les complexes relacions entre el PSC i el PSOE, defensen que el PSC no pot posar en perill el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Recorden que en aquest Executiu s'asseuen dos dels seus companys de formació, la ministra de Defensa, Carme Chacón, i el titular de Treball i Immigració, Celestino Corbacho.

I ara que l'hem llegit, preguntem-nos en què pensen els diputats del PSC al Congreso Español? Pensen en la Chacón i el Corbacho. El finançament de Catalunya és secundari quan t'han donat dos ministeris españols.