diumenge, 8 de març del 2009

Zapatero anuncia una "ley de igualdad de trato" para esta legislatura · ELPAÍS.com
ha anunciado este sábado que durante esta legislatura se desarrollará una "ley de igualdad de trato" para "luchar contra la discriminación" de las mujeres.

En mai9 badalla, i quan està mig badallar s'adona que sota "la iguatat" s'amaga la lluita contra la discriminació de la dona. I llavors, m'espanto.

I ara llegim què està passant avui, abans que Zapatero ens faci les seves lleis d'igualtat:

Malson
Les lleis no estan pensades per què no falti res als fills i que les dues parts de la ex parella –l’home també– puguin refer la vida. Estan malparides al voltant d’una gran mentida: que les dones són més dèbils i necessiten la protecció de l’Estat. Una protecció ben falsa en el meu cas, car té més ingressos i vaig ser jo qui li va procurar independència econòmica.

1 comments:

Support IT ha dit...

Terima kasih atas kata-katamu. Saya mencoba untuk menjaga agar keinginan saya tidak mengganggu interpretasi saya terhadap kenyataan. Tentunya, tanpa keberhasilan. Tapi setidaknya,
Memang, saya menulis sedikit. Di antara ide-ide yang saya miliki di kepala saya, saya pikir sangat sedikit yang layak untuk menangkap blog sederhana ini....Kunjun Balik kami di Berita Online