dijous, 9 d’abril del 2009

The dark side of Dubai - Johann Hari, Commentators - The Independent
"Before I came here, I didn't know anything about Dubai law. I assumed if all these big companies come here, it must be pretty like Canada's or any other liberal democracy's," she says. Nobody told her there is no concept of bankruptcy. If you get into debt and you can't pay, you go to prison.

Pel que sembla aquests àrabs no han après gaire des d'allò de tallar les mans als lladres. Serà perquè no són cristians?

I el que més em preocupa és veure que en la nostra societat, quan passa algun desastre els que l'han patit demanen condemnes més i més dures. Tens deutes? A la presó.

2 comments:

Anònim ha dit...

Una curiositat: quan viatges en avió per la zona, en l’espai aeri de l’aràbia saudita no és possible beure alcohol. Si demanes a l’hostessa una beguda alcohòlica, no te la pot servir, fins que no surts de l’espai aeri saudita.
Són absolutament estrictes.
De totes formes Dubai és un oasi, una mena de paradís, on els àrabs rics poden escapar de les regles de l’islam. En definitiva, el paradís de la hipocresia.

Salut,

mai9 ha dit...

Em pregunto si volant per Aràbia Saudita pots tractar les hostesses igual que els locals tracten a les dones... mmmmm.....