divendres, 10 d’abril del 2009

Felip Puig admite que el pacto Zapatero-Mas por el Estatut incluía el apoyo del PSC a CiU en Catalunya
"El pacto no se cumplió porque Zapatero no ha tenido el liderazgo suficiente ni para garantizar el Estatuto ni para impulsar los acuerdos de estabilidad política que pusimos sobre la mesa", ha afirmado Puig.

Convergència segueix fent passos per no poder pactar amb ningú. Ni amb ningú del Tripartit per voler fer-los fora parlant amb Madrid, ni amb UDC que els van deixar de banda anant a La Moncloa.

Què és la política sinó un pacte? Ja ens pot anar venent la Casa Gran el pobre Artur... Li està creixent un lideratge tan, però tan gran...

1 comments:

Anònim ha dit...

Esperem que aquest reconeixement representi una mena d’acte de “contrició” per l’error comès, i vulguin tornar a començar de zero.
De totes formes, l’error és molt greu: representa que els que no eren “sucursalistes” decidien els governs de Catalunya a madrit; mentre els “sucursalistes” es passaven les ordres de madrit pel “forro”.
No sé fins a quin punt el senyor mas pot seguir tenint la vàlua “moral” necessària per a “liderar” el gruix creixent del sobiranisme dins de convergència.
És evident que aquest partit necessita canvis importants, de persones i d’objectius polítics.

Em sap greu haver-ho de dir (per què no m'agrada veure ERC de bracet del psoe), però segurament és veritat que si ERC no fos a la Generalitat, ja faria molts mesos que s’hagués signat un mal acord de finançament.

Salut,