diumenge, 17 de maig del 2009

Maria Badia: "Ajudaria molt que Felipe González presidís la UE"

Felipe González és aquell que l'última vegada que va dir res, va ser per demanar que es deixi el nou finançament per quan ja no hi hagi crisi.

M'agrada veure quins objectius es posen els del PSC!

(pregunta) El seu rival de CiU, Ramon Tremosa, i el d'ERC, Oriol Junqueras, es presenten com a candidats independents. En canvi vostè és una dona de partit. ¿En aquests temps de desafecció això la pot perjudicar?

(resposta) --Junqueras potser és independent però Tremosa va estar 18 anys militant a Convergència. A l'hora de decidir o fer alguna cosa s'ha de comptar amb nosaltres o amb els populars. La resta són molt pocs...

Home, si hem de parlar de gent que no pinta res, potser que parlem del PSC dins del PSOE, oi?

Per això, encara que parlem de Catalunya, estem parlant d'una majoria popular amb gent com Berlusconi o d'una majoria progressista que significa Zapatero i altres que compten amb un europeisme més que demostrat.

I m'agrada també veure que tot el que poden oferir els del PSC és Zapatero i que l'únic que té és progressisme i europeisme demostrat.

Per cert, Zapatero no parla anglès.

I finalment també m'agrada que si a les eleccions estatals els havíem de votar perquè "sinó el PP torna", a les eleccions europees els haurem de votar perquè sinó... pa, pa, paaaa.... Berlusconi!!!

Tinc tanta por i Catalunya és tan poca cosa que espero que els milions de catalans votin socialista perquè sinó vindrà Berlusconi!!!

Mareta meva no puc deixar d'escriure de tanta por que tinc.

2 comments:

Anònim ha dit...

Me again!!
Ara que parles de la badia..., què se’n sap quelcom de la chacón??
Si home..., aquella senyora que va ser cap de llista de la Catalunya optimista!! Aquella que va fer creure uns quants que entre el seu “optimisme” i el “talante” d’en zapatero es menjarien itàlia i frança en tres dies i mig!
Que se’n sap quelcom?? D’ella i els altres vint-i-quatre optimistes??

Salut,

mai9 ha dit...

l'han vista buscant pirates per Somàlia :D