dilluns, 9 de novembre del 2009

Mas descarta convocar un referèndum d'autodeterminació la propera legislatura
"com a president de CiU la meva missió no és portar Catalunya a una derrota"

Ara m'explicarà que l'Estatut de La Moncloa és un èxit?

"sinó construir la nació del futur per al conjunt dels catalans i portar el catalanisme a gent que no hi està".

Aquest és l'error del Mas. Es pensa que per ser català tothom ha de participar de les seves cosetes catalanistes. Volem ser catalans, no catalanistes. Volem la independència, no ser independentistes.

No volem polítics que viuen de catalanisme i independentisme. Volem polítics que facin feina.

"El que hem de fer és treballar racionalment i emocionalment, però deixant de banda l'estómac i les vísceres, perquè la majoria de gent que viu a Catalunya se sentin catalans i es facin seu el país. Si això ho aconseguim, que no ho tenim, potser en algun altre moment es podran plantejar altres objectius".

I seria massa fàcil que se sentissin catalans si Catalunya fos un Estat, per tant ho aconseguirem formant part d'España que és un Estat que el tenim en contra. I el Messi jugarà contra el Madrid amb una mà lligada a l'esquena!!!

Si aconseguim que la gent que veu TV1, TV2, Cuatro, Telecinco, La Sexta en castellà es senti català quan només TV3 i C33 són en català, llavors i només llavors podrem posar-nos altres objectius.

I molt bé Mas per dir que la independència és un tema d'estomac i vísceres. I els catalans som gent assenyada. I això és així encara que víscera sigui un "òrgan intern i d'importància vital".