dimarts, 2 de març del 2010

Herrera admite que ICV necesita un referente estatal para crecer en el cinturón rojo de Barcelona

La gent del cinturó tenen les coses clares, qui no ho té clar és el Joan Herrera que es pensa que ICV* ha de ser Estatal, quan el que passa és que Catalunya ha de ser un Estat.

Que no veuen com en són de pringats al PPC i que és precisament perquè són Estatals? I que no veuen la bicefàlia catalana-española en lluita dins del PSC? (que evidentment s'enfonsarà si guanya l'española)

Herrera, burrrooo! Tens la oportunitat de la vida per ser normal, i segueixes encaparrat en l'encaix Catalunya a España. No hi encaixa! Necessitem un Estat Propi.

I quan dic "ser normal" vull dir ser un partit normal i no un afegit al PSC, cosa que sou encara que no vulgueu (i ho dic amb simpatia). Herrera, acabes de trobar perquè ICV no pinta res. Ja has fet un pas adonant-te que ICV ha de ser estatal, ara et falta ser encara més normal i saber que l'Estat ha de ser Catalunya.

Necessitem un partit normal que sigui d'esquerres i que vulgui un Estat. Repeteixo, un partit normal que vulgui aquestes dues coses. Ha de ser normal perquè n'estem cansat de friquis que volen la independència. Necessitem un partit que digui "ampliarem la red de metro i ho farem començant declarant la independència i després recaptant impostos per pagar el metro". És tan fàcil que fa riure, és tan fàcil que fins i tot el Duran ho podria fer.

*que vol dir Iniciativa per Catalunya-Verds

1 comments:

bacus ha dit...

és que ja el tenen i és izquierda unida o no anava en romeva de numero dos en la llista estatal al parlament europeu i l'herrera representa iu+icv al congreso per la província de barcelona.
o en miralles a EU (IU en català) al parlament de catalunya en la mateixa llista que encapçalava en saura.

potser s'hauria de llegir entre línies i l'home el que reclama és un nou estat pq el partit ja el té, el regional i l'estatal.