dilluns, 26 de juliol del 2010

“Catalunya surt beneficiada de la retallada”

Aquestes declaracions han fet fortuna, oi, però anem a veure què deia el mateix Blanco pre-10J (19-05-2010):

Blanco: “El recorte de la inversión afectará a todas las Comunidades Autónomas”
En este sentido ha respondido al portavoz de ERC, Joan Riado, que el Gobierno seguirá cumpliendo con lo que le obliga el Estatuto de Cataluña pero que en esta Comunidad “habrá menos inversión” como en el resto de España, al igual que reprogramaciones y retrasos en obras. Blanco ha insistido en que “no habrá otro periodo de tiempo” en la política española en la que se vaya a hacer tanta inversión en Cataluña como con el Gobierno actual, ya que en 2009 ésta fue la Comunidad Autónoma “con mayor obra ejecutada y mayor obra licitada de toda España”

Així que ja ho veieu, una de dos: o no creu en la igualtat de todos los españoles i viu sagrestat pel nacionalisme excloent d'aquí. O ens està aixecant la camisa quan a més de retallar diu: "hombre... esto será fantásico para Cataluña!"

A part també ha dit això:

“Catalunya està per sota de la mitjana en recessió de contractes. Dels 5 que se’n rescindeixen, 3 es tornaran a contractar.”

O sigui, ens prometen que en el futur "tal cosa" (una mica com sempre). També afegeix:

“Zapatero té totes les credencials, tota la legitimitat, tota la força per poder continuar comprometent-se amb Catalunya.”

Dues coses respecte això: Primer que per mi es pot comprometre, que el que havia de fer és complir. Segon, de què es pot comprometre si ha llançat tants anys passant l'estona? Li queden dos anys.

1 comments:

bacus ha dit...

“Zapatero té totes les credencials, tota la legitimitat, tota la força per poder continuar comprometent-se amb Catalunya.”

quina llepaculs que li vol tallar el cap diu això?

la mantis religiosa de la chacon......

montilla o Zp o ambdòs ho porteu cru...


al primer no el veig enlloc, que no sigui viure del sakejat i de la diputació, al segon de treballar sense cobrar a pallassos sense fronteres.