divendres, 9 de desembre del 2011

Inocente Mas-Colell, por Antoni Puigverd
Es un profesor internacionalmente laureado y debería hablar más claro y alto a los españoles.

L'Antoni Puigverd em té meravellat. Sempre aconsegueix dir-nos tontos i que ho hauríem de fer millor. Ara el Mas-Colell és un innocent que hauria d'actuar com si fos ministre d'España.

Quines ganes tinc de deixar enrera tota aquesta merda española.

3 comments:

Tomàs Torres ha dit...

Llegeix bé l'article d'en Puigverd: és en Mas-Colell que es va manifestar "innocentment sorprès". No cal meravellar-se tant del que diuen els altres. Potser et convindria explicar com t'ho faràs per deixar enrere tota "aquesta merda espanyola". Jo també vull la lluna!

mai9 ha dit...

això de "innocentment sorprès" ja ho he entès quan ho he llegit, però fas bé de dir-ho.

Després diu "inociencia catalana y suficiencia española" i després diu que en la teoria de jocs el famós joc dels dos presoners i que els catalans no hem de fer "inociencia negociadora".

En resum, em cansa mil cops tota aquesta ideologia de que estem al mateix forat. No, estem en diferents forats, España té el seu, i els catalans tenim el nostre. Tanta tontaria que som dos presoners que estem junts i retòriques i excuses de si uns són innocents, els altres prepotens, que si nosaltres hauríem d'explicar coses als españols. A PRENDRE PEL SAC. Aquest és el resum, home. Antoni Puigverd el dia que vegis la llum, la resta ja farà hores que estem dormint.

mai9 ha dit...

la merda española la podrem deixar enrera quan diguem alt i clar que articles com aquest són una merda.