dilluns, 17 de setembre del 2012

Navarro: "crec més en una Catalunya capaç de liderar Espanya, que en una de sola"
un "tracte bilateral preferent" per a Catalunya

Jo crec que el Navarro és tonto.

La nova relació bilateral hauria de servir perquè Catalunya participés de manera directa "en la formació de la voluntat de l'Estat", i ha assenyalat que recuperar l'Estatut d'abans de la sentència del Tribunal Constitucional seria un punt de partida per a aquest projecte.

Quin embolic de tontaries. Primer vol que Catalunya lideri Espanya, després diu que Catalunya ha de tenir una relació bilateral amb Espanya. I com a punt de partida posa l'Estatut abans d'ajusticiar-lo.

Navarro ha defensat que aquesta "relació específica i bilateral" de Catalunya amb l'estat hauria d'inspirar-se en el pacte preconstitucional del 1977

Som-hi! fem més merder! A més de l'Estatut del 2006 també vol el pacte de 1977!

No és veritat que la independència pugui resoldre tots els problemes", ha dit, recordant que Portugal i Irlanda són estats independents, com aspira a ser-ho una part dels catalans, i això no els ha impedit ser intervinguts.

Pot afirmar el Navarro que a Portugal i Irlanda els hagués anat millor formant part d'España? A més, per si no ho saps, els catalans no volem ser ni portuguesos ni irlandesos.

Que tonto que és el Navarro, entre ell i la Camacho, quin parell d'inutils tenen per defensar la Unidad de España.