divendres, 14 de setembre del 2012

“Tirar de l’exèrcit seria un fracàs col·lectiu”
Rivera ha condemnat que Artur Mas digui que Catalunya necessita un estat

El Sr. Rivera potser no va escoltar bé al Mas. De territoris que no necessitin un estat només en conec dos, l'Antartida i la Lluna.

El que va dir el Mas és que Catalunya necessita un estat, i si España es dedica a posar-nos el dit a l'ull (hola Mourinho), doncs ens hem de buscar un altre estat, el nostre per anar bé.

“Crec que hi haurà eleccions i potser s’avancen. És el moment que cada partit digui el que pensa. Després d’un munt de temps amb dobles cares, amb màscares i ambigüitats ara s’han definit dos blocs. Això no és bo per a la societat.”

El Sr. Rivera prefereix que la gent vagi amb dobles cares.

“A mi no m’agrada veure el president amagar-se sota una cadira davant d’una manifestació.”

“El que no es pot fer és que, com que va sortir molta gent al carrer, afirmar que el poble de Catalunya vol la independència. No es pot dir que el que pensa CiU és el que vol Catalunya.”

El que si que es pot fer és acusar al Mas d'amagar-se de la manifestació i acusar-lo també de pensar el que volen els de la manifestació?

“Electoralment no em convé que el debat nacional domini la campanya electoral perquè aquest debat no és el nostre.”

Ara si que m'ha sorprès! El debat nacional no és el seu? I ho diu el que quan va entrar al Parlament el primer que va fer va ser parlar en castellà a TV3? Serà que el Rivera s'amaga sota una cadira quan no li agrada el que veu.

No és el mateix anar a una manifestació independentista que anar amb la unanimitat del Parlament de Catalunya.”

En això té raó. Se la van passar pel forro la unanimitat del Parlament, amb l'Estatut i amb tantes altres coses. I faran bé de prendre's seriosament la nostra voluntat d'independència.