dimecres, 27 de febrer del 2013

Carme Chacón: «El meu compromís essencial és amb els electors»
Hi ha un abans i un després de la declaració sobiranista del Parlament, en què uns partits, sense tenir ni tan sols el suport de dos terços necessari per reformar l'Estatut, van aprovar una declaració que marcava el destí: la ruptura de Catalunya amb la resta d'Espanya al marge de la llei. Mentre els ciutadans pateixen els efectes devastadors de la crisi, des de la política hi ha qui es dedica als jocs de paraules [...]

Crec que estic en la línia de l'últim congrés del PSC. Però, a més del compromís amb el partit, el meu compromís essencial és amb els electors: gairebé un milió de catalans que el 2011 van donar suport a la proposta d'una Catalunya socialment justa i respectada a Espanya.
Vet aquí la Chacón. Una Chacón que escup als que van votar a CiU, ERC i ICV al Parlament català, mentre eleva els que la van votar a ella (només a ella?) a les Elecciones Generales.

Una Chacón que escup la política que va aprovar el PSC amb el dret a decidir, menysprea les accions polítiques dels altres dient que són jocs de paraules, mentre ella fa veure que defensa la llei.

Accepta només uns vots i accepta només unes polítiques. Benvinguda al paleolític, Carme, el futur se t'ha escapat.