dimarts, 4 de febrer del 2014

L'agressivitat de la premsa espanyola fa rectificar Los Morancos sobre el referèndum - VilaWeb
[...] si el meu germà ha tingut una relliscada és que no s'ha llegit bé la constitució. Perquè el meu germà és molt democràtic i va dir que si volen votar, que votin'. Són declaracions de César Cadaval, de Los Morancos, a Onda Cero, retractant-se d'haver defensat divendres en una entrevista a TV3 el dret de decidir dels catalans.

Encara deia: 'Hem passat un cap de setmana fotut, perquè nosaltres tenim el nostre públic i s'ha donat una imatge de nosaltres que semblava que el meu germà es diria Jorge Carod-Rovira i que érem Los Morancos de Palafrugell'.

Camacho equipara el sufrimiento del PP en Euskadi con Catalunya
La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha equiparado este viernes el sufrimiento vivido por el PP en Euskadi a causa del terrorismo de ETA con el rechazo que padecen en Catalunya los conservadores a cuenta del órdago soberanista. Si bien ha matizado que son "realidades diferentes", Camacho ha insistido: "O estás con ellos o no eres catalán".
Queda ben clar amb els "Morancos de Palafrugell" que són els españols que rebutgen els españols que no tenen les seves idees.