divendres, 26 de setembre del 2014

Ja són 864 els municipis catalans que donen suport al 9-N
El cas de Reus (Baix Camp) és encara més curiós i rocambolesc. En aquest municipi, la moció va ser aprovada, finalment, gràcies a l'abstenció del PSC, a l'oposició. CiU, principal grup del govern municipal, va unir forces amb Ara Reus i la CUP, a l'oposició, en contra del criteri del seu soci de govern, el PP, que hi va votar en contra. Però on va ser més decisiu el vot del PSC va ser a Rubí (Vallès Occidental). Després d'un doble empat, el vot contrari de l'alcaldessa va decantar la balança en contra del 9-N. A Mataró (Maresme), l'abstenció contra pronòstic dels socialistes a la moció de l'AMI va permetre'n l'aprovació després que el ple rebutgés el text alternatiu del PSC.
Quina bona jugada aconseguir que els ajuntaments aprovin mocions de suport al 9N després d'aprovar la llei de consultes i abans de firmar el decret per convocar la consulta.

Fins i tot ha agafat el PSC en calçotets. Sap greu i tot veure'ls fent tant, tant el ridícul. A més, el mite deia que on era fort el PSC era a nivell d'ajuntaments.