divendres, 18 de maig del 2007

El Govern compromet 110 milions per a Rodalies de BCN
Segons el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, el conveni firmat amb la titular de Foment, Magdalena Álvarez, permetrà la construcció de la nova estació de Rodalies de Sagrera-Meridiana i el nou intercanviador de Sabadell Nord. La primera, concebuda també com un intercanviador amb les línies de metro L-1, L-4 i L-5, suposarà la inversió més gran, 60 milions d'euros.

Això ja ho van dir al Gener, per què ho repeteixen ara? Eleccions? Sí, deuen ser les eleccions. Visca, l'Hereu que ha aconseguit que la Ministra no es desdigui aquests últims 4 mesos! Ei, que ja sabem com són a Madrid.

PD: Algú hauria de fer veure a El Periódico que quan parlen de "El Govern" s'estan referint implícitament al govern català i que si volen parlar del govern espanyol han de dir: "El Gobierno", tal com he après amb La Vanguardia. Així doncs el titular correcte seria: "El Gobierno compromet 110 milions per a Rodalies de BCN".

1 comments:

kapde ha dit...

Jo també estic per la castellanització de les coses espanyoles.

Per exemple Av. Carlos III en el cas d'una important avinguda de la ciutat comtal dedicat a un dels reis espanyols més fill de puta.

Però en aquest cas , d'institucions, el que s'hauria de fer servir és "Generalitat". "Govern" va ser una campanya de marketing dels sociates per desnaturalitzar les institucions catalanes. Com el canvi de la l'escut de Barcelona a l'ajuntament.

Salutacions