diumenge, 1 de juliol del 2007

Duran suggereix que CiU s'impliqui en la defensa dels interessos d'Espanya
Segons Duran, CiU ha de fer "un pas més enllà" i aconseguir que "des de la resta d'Espanya no se'ns vegi només defensant els interessos de Catalunya".

La nova estratègia d'en Duran, que els vots dels catalans serveixin per defensar interessos españols. Fins ara només els vots españols servien per defensar interessos españols.

En Duran farà un mitín al Palacio San Jorge on dirà "apoyaré la reforma de la Constitución Española que apruebe el Congreso Español", i també exigirà que el Himno Español tingui lletra, i farà una manifestació cridant "Gibraltar español!"

Pst, ja fa temps que fa el préssec el Duran.

PD: Si jo fos d'un partit català i no fos de CiU aprofitaria l'enorme finestra solidària que està obrint CiU per repartir els seus vots entre altres formacions polítiques. Quin partit aprofitarà que Mas i Duran només saben parlar de si pacten amb el PSOE o PP? Es pensen que el petit repunt a les eleccions municipals de Xavier Trias pot voler dir que a les eleccions estatals no poden perdre vots?

A mida que s'allunya el record de Pujol, la idea de CiU es desdibuixa. S'hauran d'inventar alguna cosa perquè el record que en tenim és un DVD, un mini-Estatut, una firma notarial, i per dues vegades no ha pogut pactar amb ningú. Aquestes idees no generen ilusió per seguir votant-los. I a més, això fa certa gràcia perquè Pujol pactava amb qui volia i quan no pactava era perquè no ho necessitava.

Per altra banda tenim al PSC que abans era català i ara que han fet fora a Maragall, els 4 que queden es reuneixen per veure si hi poden fer alguna cosa. Tampoc els veig amb capacitat per a guanyar vots.

Qui aprofitarà aquesta finestra catalana per a recollir vots desilusionats?