divendres, 14 de setembre del 2007

Otra vuelta de tuerca en el canon digital
La Comisión Europea, a instancias de la plataforma Todoscontraelcanon, se ha pronunciado al respecto y estima que el sistema impositivo que se aplica en España es inadecuado y ajeno a la vigente --aunque incompleta-- directiva (ley) comunitaria, motivo por el que Bruselas estudia una propuesta específica para regular los derechos de autor.

Ara no voldria barrejar temes, però aquesta manera de recaptar diners per sobre de tot i sense respectar els altres és típica española (els grans latifundis españols, per exemple), els catalans no haguéssim permès tenir unes lleis en contra d'Europa per afavorir 4 espavilats.

En las Españas del siglo XXI siguen vigentes los criterios que hicieron posible el enriquecimiento de algunos lazarillos --los más pillos-- de las incipientes urbes de los reinos medievales de la Península.

La independència de Catalunya cau com la gravetat. És bona per qualsevol costat que la miris.

Un altre motiu per la independència. Acabaríem amb aquesta premsa rosa o groga o del tomate i la infinitat de famosillos cutres que venen la seva vida i embruten la de la resta.