divendres, 14 de setembre del 2007

Maragall: "Tener un aeropuerto transoceánico es más clave que ser o no ser una nación"

I que tinguem un aeroport és més important que si és transoceànic o no. I la realitat és que NO TENIM un aeroport, a no ser que comptem els de Reus i Girona. Les institucions polítiques no saben què faran els de Madrid amb el nostre aeroport. I aquest enfocament el faig perquè Gallardón ens va dir que som nosaltres els que hem de saber què es fa en el nostre territori.

Ja ens va assenyalar el camí dient que paguéssim autopistes amb més peatges. I ara diu que l'aeroport és més important que la nació. Li puc demanar una cosa senyor Maragall? Vostè pot seguir dient el que li sembli, però si volia ser President no havia de dimitir. Tot això que diu només serveix per marejar-nos, i Montilla deu estar la mar de content que ningú es fixi en ell mentre estem entretinguts escoltant algú que no pot decidir res. Montilla, tu què vols fer? autopistes amb peatges? aeroports no-nacionals però si transoceànics?

Tres presidentes y medio
Hay un tiempo para cada cosa, para ser presidente y para ser ex presidente.

Si no pensàveu clicar l'enllaç d'aquí dalt, feu-ho. És un article de Lluís Foix retirat per ell mateix del seu bloc. Que ja no estigui al seu blog fa més atractiu la seva lectura, oi que si? =]