dissabte, 20 d’octubre del 2007

El consum energètic català creix menys que l'economia | El Periódico de Catalunya | Economia

Esperi un moment senyor periodista, això és bo o dolent? Si us plau, digui-m'ho! Sinó no sé si he d'estar content o trist, si he de criticar els ecologistes que impedeixen el creixement econòmic o els empresaris que destrueixen la natura.

Senyor Periodista, no m'ho torni a fer. Quan digui una notícia faci'm el favor de dir si és bo o dolent, perquè sinó em costa molt indignar-me. A més, aquest titular és de El Periódico que sempre ho tenen tot molt clar, per exemple que a la Sagrada Família no li passarà res.

[editat] Eps! El Periódico ha posat el judici barrejat al mig de l'article (com m'han fet patir). I, escolteu, la valoració és: bona. Hem d'estar contents perquè creix l'economia i gastem menys energia i això protegeix el medi ambient. Com és normal quan manen els socialistes: tot va bé i sempre anirem millor.

L'economia en conjunt va créixer a un ritme d'un 3,9%, mentre que el consum d'energia es va reduir un 0,1%. Maure va atribuir aquesta evolució a "la millora de l'eficiència productiva" i la potenciació de l'estalvi. Tot això també va permetre reduir un 1,2% les emissions de diòxid de carboni.

2 comments:

Anònim ha dit...

O això, o que l'economia catalana cada cop depèn menys de les empreses productives i més del turisme i la construcció.
És això bo?

Ramon III

mai9 ha dit...

totes les respostes al Periódico. =)