dimecres, 28 de novembre del 2007

1-D: El peix al cove se'ns gira en contra
Al costat de Joan Rossell, el de la patronal que ara treu pit i alça la veu, Puigcercós ha dit que la mare dels ous és el finançament i que cal buscar-ne un de nou per a Catalunya. "És l'economia, estúpid" és el crit de la patronal i dels dirigents sobiranistes.

El que els hauríem de dir als empresaris és "és la independència, estúpids!"

[editat el 29/11/07] El que dic amb "és la independència, estúpids!" és que no és el finançament el que solucionarà res (com hem vist avui), el que solucionarà els problemes és la independència i que els empresaris que es queixen del finançament s'estan equivocant.

Vull recordar que la frase original "It's the economy, stupid!" anava dirigida a Bush pare que va descuidar l'economia mentre es fixava en altres coses i Bill Clinton el va atacar per allà, i va guanyar. Es podria traduir per "nen, t'estàs equivocant".

Doncs això, el Rossell i la resta d'empresaris s'estan equivocant.

I burro el Rossell per deixar-se fotografiar per un que el que busca és ser el #1 d'ERC.

I malament pels de VilaWeb que han posat un sistema txatxi d'escriure comentaris amb mil botonets que ho alenteix tot. Quina ment pensant de VilaWeb ha decidit que per escriure un comentari és útil disposar de dos botons per escriure en subíndex i superíndex? O qui necessita alinear un comentari a la dreta o centrat? Augmentar el sagnat?