dilluns, 26 de novembre del 2007

La Generalitat pide a la Audiencia Nacional que los acusados puedan declarar en catalán
Tura dice que el tribunal debería estar preparado "para atender en todas las lenguas oficiales del Estado"

Si senyor! Aquí ens tenen fent pedagogia! el tribunal "deberia", la Generalitat "pide"..... Parlant d'aquesta manera segur que ens faran cas.

ERC lamenta la sentencia y apela a la libertad de expresión
Joan Tardá dice que hay que defender el "uso de las libertades" por encima de "intereses políticos coyunturales"

Molt bé el Joan Tardá també... defensant el uso de las libertades per sobre els interessos polítics conjunturals (com si l'españolitat dels españols fos conjuntural). Aquesta manera de parlar que tenen els polítics per fer veure que diuen alguna cosa quan no estant dient res.

I aquí sota tenim l'ovella negra de la gran família catalanista de la casa gran:

López Tena proposa al CGPJ obrir un expedient disciplinari a Vázquez Honrubia per impedir parlar en català a Stern i Roura

El tal Tena és un home que va estudiar lleis quan era petitet i ara es pensa que les coses s'arreglen amb un judici. Doncs no. S'ha de seduir, s'ha de fer pedagogia, no s'ha de fer victimisme, s'ha de combatre la inèrcia centralista, s'ha de conjurar el risc de desafecció, no s'ha d'imposar el català, s'ha de ser solidari i no miris con quien.

Un jutge té un exabrupte i li surt la vena fatxa? Doncs els catalans reaccionarem amb serenor, seny i aixecarem la bandera del rigor. I problema arreglat fins al pròxim español que torni a putejar-nos.

Ser un bon cristià catòlic i apostòlic no és fàcil, però tindrem el cel. A no ser que els últims siguin els primers. Encara que últimament som els últims en tot. En fi, no llegiu la Bíblia que és molt complicada, llegiu la Constitución que és clara i meridiana. (I no llegiu l'Estatut).