dijous, 29 de novembre del 2007

SpinNews

A veure un moment. Això no pot ser. Un bloc amb un nom tan i tan semblant a aquest no pot ser. Això s'ha de canviar. I si no ho fan voluntàriament aniré a buscar un jutge de l'Audiència Nacional i el posarà més tieso que a un humorista del Jueves cremant fotos reials.

I a més de tenir un nom hipersemblant, també té la gosadia de fer veure que parla de política. Fins aquí podíem arribar. Això ja no pot seguir així, hem de reformar la Constitución Española immediatament. I no, no em puc esperar a que Rajoy guanyi les eleccions.

He trobat aquest bloc perquè ell també va parlar del videobloc d'Artur Mas. I per més humiliació, el Google el posa a ell de resultat número 59 i a mi de 63. En el 64 tenim a Núria Masdéu que per Artur Mas és una blocaire influent. Clar que en el resultat 58 tenim a Esteve Blanch que titula l'article: "El videobloc d’Artur Mas, una nova forma de fer el pallasso". Així que segurament el Google no en té ni idea de qui és influent i qui no. Partal, necessitem que facis un altre bon pas en la consolidació del país .cat, el Google no és suficient.

Ja que estic comentant les classificacions de la jornada, dir que el primer bloc en això de "videobloc artur mas" es troba en el número 8 i és el d'Eduard Batlle que escriu: "Perquè les TIC ens estan superant a tots", frase que deu haver excitat els servidors del Google fins a catapultar-lo per davant de tothom.

No puc deixar de comentar el rei de la catosfera convergent: Carles Puigdemont que des del resultat número 12 escriu:

A diferència del que passa a l'Estat espanyol, a Catalunya una de les grans sorts del panorama polític és l'existència de Convergència.

A veure una cosa, si per Partal el que ell fa és tan bo pel país, i per un de Convergència Catalunya té la gran sort de tenir-los a ells, us haig de confessar que Partal i Puigdemont m'haurien de donar les gràcies de tenir-me a mi que els repasso ben repassats, i de retruc espavilo a Catalunya com no ho faria ni la Madonna quan era jove.