dimecres, 28 de novembre del 2007

Videobloc Artur Mas - T'agrada que t'imitin al Polònia?
(2:47) Crec que una virtut important a la vida és saber riure't de tu mateix, crec que això forma part doncs, simplement, de la política i de la notorietat, i que mentres hi ets has d'entendre que això doncs està dins d'aquest joc. Per altra banda serveix per entretenir molta gent, això també sempre és bo, sempre i quan, i això és el que jo volia afegir en últim terme, s'entengui que la dedicació política, en contra del que es diu i en contra del que es pensa, és una dedicació important.

Algú altre sempre fa política en el països, el poder no es queda mai buit, la representació del poble tampoc, i per tant hem d'entendre que a la política hi hauríem d'acostumar-nos tots plegats, també la gent en general, a intentar-hi situar els millors referents del país perquè al final la feina que fan aquesta gent, la feina que fan els polítics, és una feina que acaba repercutint en el benestar del conjunt de la població, o en menors quotes de benestar si les coses no es fan bé.

Algú li hauria de fer veure al Mas que no està a la tele.

La frase d'aquí dalt triga un minut sencer a dir-la. I el vídeo en total dura només 3:48. Siguem sincers, aquesta frase no diu res. Què diu? Diu: La gent en general hauria d'acostumar-se a situar els millors referents del país en la representació del poble. Gran frase senyor Mas! Comparable a la mítica frase de l'Aznar: "me gustan mucho los niños, deberian haber más niños"

Ja n'he vist tres de vídeos del vídeobloc del Mas i espero no veure'n cap més. Aquest cop hi he caigut perquè el saul.cat (un paio que si que diu coses, no com el Mas) l'ha enllaçat.

Per cert, aquesta frase citada tan i tan lletja té el propòsit de "donar més repercussió a un Mas allunyat de l'estereotipat polític de laboratori". Em sembla que hauran de refundar el vídeobloc del Mas perquè no els ha sortit gaire bé l'invent.

Un altre vídeo, el de "Artur Mas es reuneix amb alguns dels blocaires catalans més influents" també és erroni perquè assumeix que els blocs són un mitjà de comunicació amb les característiques de qualsevol altre mitjà de comunicació, i llavors el polític que es vol fer el proper: fa un forat a la seva agenda per parlar amb ells cara a cara. Ha quedat amb els blocaires més influents com podia quedar amb els periodistes més influents. Això per mi té tan sentit com si Artur Mas s'adonés que els cotxes són importants i donés ordres a la secretaria d'organitzar-li una trobada amb els conductors més influents, i a més els digués que a la trobada hi anirien en bicicleta. I a més la trobada es fa un sol cop i cada u dirà la seva i després cap a casa. Això si, ho gravarem tot ben gravat i ho posarem al vídeobloc de l'Artur Mas. És com si l'Artur Mas s'estigués fent una foto amb el President de Japó amb l'excusa de fer una reunió. Fa una reunió amb els blocaires més influents i després ho posa al seu bloc perquè els blocaires menys influents ho puguin veure.