dimarts, 4 de desembre del 2007

Iceta dice que el PSC no comparte la reivindicación soberanista de la manifestación

Bona estratègia Iceta. Reconèixer que no us interessa l'autogovern és el millor que podeu fer per perdre vots.

"¿Cómo queremos prestigiar la política si nadie se hace responsable de nada y los que tienen responsabilidades de gobierno convocan manifestaciones como si el problema no tuviera nada a ver con ellos?"

I el viatge llampec de ZP a Barcelona per demanar perdó per després tornar a marxar prestigia la política?

I ho sap l'Iceta que la manifestació no l'han convocat els que tenen responsabilitats de govern?

Ja cansa que ens prengui el pèl d'aquesta manera.

Iceta defiende la "coherencia" de su partido y recuerda que "en la manifestación han confluido fundamentalmente la expresión de dos grandes cuestiones: el cabreo por los problemas causados a los usuarios de cercanías y la reivindicación soberanista-autodeterminista de los convocantes (la Plataforma por el Derecho a Decidir que, recordémoslo, se manifestó en contra, por considerarlo insuficiente, del nuevo Estatuto)".

Molt bé Iceta, aquí t'has marcat un gol en pròpia porta. Quina neurona t'ha dit que barrejar Estatut i infraestructures seria positiu pel PSCOE?

Els ciutadans ens podríem fer la imatge imaginària que per un costat tenim els socialistes (catalans i españols amb sense autogovern i ben barrejats) que diuen que una segona rebaixa de l'Estatut no és important. I a l'altre costat tenim a la Plataforma pel Dret a Decidir que diu que l'Estatut de Catalunya estaria bé que l'escriguessin els catalans, i que les infraestructures de Catalunya estaria bé que les decidíssim els catalans.

Iceta, t'has quedat ben retratat. Perquè tu potser si que ho sabies que pensaves així, però la resta estàvem embadalits amb això de la participació decisiva.

I no traieu la Chacón de Madrid que està combatent les inèrcies centralistes amb tal epopeia que li compraran els drets per fer-ne una película.

Iceta matiza que "esto no quiere decir que nosotros -los socialistas- no estemos también muy enfadados a causa de la crisis de las infraestructuras. Como dijo el presidente de la Generalitat, también estamos cabreados, y mucho, aunque no nos hayamos sumado a esta manifestación".

Ui, ui, ui, que enfadats estem. El President ha dit que estem enfadats, i, carai, com n'estem d'enfadats. Mireu com assumeixo responsabilitats i m'enfado a la vegada!