dissabte, 15 de desembre del 2007

Solbes diu que la població "no ha interioritzat què val un euro", cosa que ha provocat la inflació

És una explicació molt assenyada. La gent no sap el que costa portar mil euros a casa cada mes, i per això el populatxo surt el carrer i regala diners als seus conciutadans com polítics prop d'unes eleccions.

Per cert, el mite que la culpa sigui dels altres és recorrent dels socialistes. No serà polític el tal Solbes?

"No sabem encara que 20 cèntims d'€ són 32 pessetes i que un euro són 166 pessetes"

I encara diria més, una pera és una pera i una poma no és una pera.

Seriosament, jo fa tants anys que vaig amb euros que ja ni recordo què podia comprar amb pessetes. Si que recordo que els diaris valien 95 pessetes, 100, 105, 110, 115, 120 i finalment 125 (i això deuria ser perquè la gent no sabia el valor de la pesseta). I ara val 1€. Què m'explica amb les seves teories econòmiques d'un euro igual a cent seixanta-sis pessetes?

Solbes, que ha participat en el Fòrum Economia en Progrés organitzat pel PSOE, ha subratllat que la inflació "disminuirà i retornarà" a taxes inferiors al 3%, però que aquest descens "no es produirà abans del mes de març"

Què deu passar el mes de Març que Solbes hagi de deixar clar que fins llavors no podem esperar les tan desitjades, esperades, necessàries i imprescindibles reduccions d'inflació?

Ara que el Solbes ha dit que és tan important que es redueixi l'inflació, potser és que el mes de Març tindrem uns governants que ens faran veure el valor d'un euro.

1 comments:

SiKNUS.CAT ha dit...

Quin gran economista el Solbes, sobretot de la banda més testicular. Ojo kins collons!