dimecres, 16 de gener del 2008

10.000 pisos passaran de lliures a concertats
En principi la tarifa concertada estava limitada per a noves qualificacions urbanístiques, encara que la crisi de vendes que travessen les promotores ha obert la porta a traspassar a aquesta categoria pisos ja construïts

[...]

L'alentiment de les vendes portarà les immobiliàries a traspassar habitatges del mercat lliure al futur preu concertat. Així ho creu el govern, que, per als pressupostos de l'any que ve, ha calculat que deu mil pisos es beneficiaran d'aquest canvi, un fet que absorbirà unes ajudes públiques de 32 milions d'euros, és a dir, uns 3.200 euros de subvenció per unitat residencial.

Serveixi aquesta notícia per veure que les solucions polítiques de fer pisos protegits per arreglar "el problema de l'habitatge" no serveixen. Els pisos han pujat de preu enormement per x motius, i ara ja no pugen per x motius, i les mesures populars dels polítics no hi tenen res a veure. Si que hi tenen a veure les mesures de despatx dels polítics que, evidentment, no convencen en un debat televisiu sobre el preu de l'habitatge, i encara menys a un sol manifestant en contra del preu dels pisos.

Però les mesures populars dels polítics, que podríem resumir en: "construirem x pisos protegits", quan ja ha passat la bombolla, es converteixen en paraigües pels pisos que no es venen.

4 comments:

bacus ha dit...

herrera a 59' va dir que estava ha favor de drets en funció del sou...

se a dir enlloc de drets "universals" hi ha gent que té que tenir més drets que d'altres..... amb la discriminació quan es paguen impostos no es suficient, els drets no són per tots iguals depenen de quin partit valen o les ingressos.

allo de igualtat per ell és paper mullat... uns tenen més drets que d'altres.
Amb la torra que viu potser ell entre en el col.lectiu de gent fent cua a la foguera......
hipocrites....

bacus ha dit...

herrera a 59' va dir que estava ha favor de drets en funció del sou...

se a dir enlloc de drets "universals" hi ha gent que té que tenir més drets que d'altres..... amb la discriminació quan es paguen impostos no es suficient, els drets no són per tots iguals depenen de quin partit voten o els ingressos.

alló d'igualtat per ell és paper mullat... uns tenen més drets que d'altres.
Amb la torre que viu potser ell entra en el col.lectiu de gent fent cua a la foguera......és part de la classe alta i vol dissimular.
hipòcrites....

bacus ha dit...

ICV i les altres esquerres és "mira l'ou com balla" mentre m'embutxaco els vostres diners....

mai9 ha dit...

Jo crec que la intenció és bona, el que passa és que ja està tot inventat i als d'ICV els costa molt quadrar la realitat amb els desigs.