dissabte, 22 de març del 2008

La Nit Al Dia - 2008-03-06 - Carme Chacón
minut 3:52

Carme Chacón: El dia que jo pensi que amb un grup parlamentari propi, els socialistes serem capaços de defensar millor al Congrés dels Diputats els interessos per Catalunya, no tindria cap problema, seria la primera en demanar un grup parlamentari propi.

Mònica Terribas: Antoni Castells diu que això seria convenient, ha fet declaracions en aquest sentit.

Carme Chacón: Algun cop ho ha dit, probablement és que el conseller Castells no ha viscut el Congrés dels Diputats, és a dir, la decisió sobre 21 no deroga el transvasament de l'Ebre.

Necessitem majories, en particular en lleis orgàniques, moltes d'elles per exemple les que ens vénen per davant en matèria de desplegament estatutari que tenim una feina llarga per fer, per exemple de descentralització de la justícia que és una de les qüestions pendents que tenim.

Ho cito com a inversió de futur, perquè m'ensumo que dies vindran on la Carme Chacón es podrà adonar que els socialistes seran capaços de defensar millor els interessos de Catalunya amb grup parlamentari propi.

Oh, i encara no he acabat d'escriure i ja arriba la primera decepció! Quin rècord senyoreta Chacón!

La Carme ens estava explicant a l'entrevista que es necessita la majoria del PSOE per descentralitzar la justícia. I oh sorpresa, ella mateixa ha aprovat sis nous jutjats a Madrid i quatre per la resta d'España.