dissabte, 26 d’abril del 2008

"Ya no existe el voto de clase y el PP sube en feudos del PSOE"
Dice [José Ignacio Wert]: "La subida del PP fue inversamente proporcional a la renta. Y estas han sido las primeras elecciones generales con un acorde de modulación plural".

Les classes mitja-baixes han votat al PP, i això vol dir que el "vot de classe" ja no existeix. I com que els nacionalistes han baixat, els nacionalistes que voten ja no existeixen! Visca la sociologia!

Nota: per aconseguir aquest titular s'ha de parlar en sociòleg, ço és: fer servir les paraules "acorde", "modulación", "plural", "inversamente", "renta". Enlloc de parlar dels diners de la gent s'ha de dir la renda de les persones físiques.

La meva explicació és que els andalusos classe treballadora han pujat de classe per la carretada de diners que els arriba en concepte de "solidaritat interterritorial" i en concepte d'ajudes europees. I a més, tenim que la nova classe treballadora són els immigrants, que no voten.

Ara diré el mateix en sociòleg: la sectorialització de les feines amb sense qualificació professional ha causat un desplaçament vertical en la percepció subjectiva de les perspectives econòmiques personals en el sí de la població poc dotada per la sociologia.