dissabte, 19 d’abril del 2008

Zapatero promociona Chacón amb vista a la seva futura successió
El president prepara la ministra del PSC per si decideix no presentar-se per a un tercer mandat

Aquesta notícia em sembla encara més imaginativa que la del Laporta fent un partit polític.

La sorpresa es va accentuar amb el nomenament de Carme Chacón --dona, 37 anys, embarassada de set mesos i defensora del catalanisme-- al capdavant de Defensa. Al marge de la seva espectacularitat, la designació de Chacón conté un objectiu de molta més envergadura: aplanar-li el camí cap a designis més elevats.

Veig que els diaris professionals també es dediquen a fer suspicàcies. En qualsevol cas jo m'inclino més per pensar que en aquesta notícia El Períodico ens ven la moto de la Chacón perquè els catalans puguin entendre com es menja la venedora de la Catalunya Optimista entaforada en un forat constitucional com és El Ejercito Español del que els catalans no en tenim gaire bon record. Un lloc on de tant en tant baixen els requeriments IQ i d'alçada i donen avantatges legals als immigrants per cobrir les places.

Diversos dirigents socialistes coincideixen a assenyalar que Zapatero està preparant Chacón "per al que sigui". L'expresident extremeny Juan Carlos Rodríguez Ibarra va ser més directe quan va declarar a RNE: "Zapatero ha intentat dir que per si de cas, el dia de demà, una dona catalana serà presidenta, millor que vagi donant la imatge que representa tot Espanya a través d'un ministeri com el de Defensa".

Periodistes de El Periódico: el ministeri de Defensa és una puta merda. Ningú ha pintat res en aquell ministeri.

Recordo (i no trobo l'enllaç) una altra notícia de El Períodico immediatament després del nomenament de la Chacón on raonava la importància recordant que Narcís Serra havia estat tan important en el mateix càrrec. Evidentment llavors sortíem de la dictadura i ara tot el que fan els militars és entrar i sortir de l'Afganistan i l'Iraq sense que ningú sàpiga què fan quan no es mouen.