dimarts, 12 de juny del 2007

La Asociación Mundial de Futsal apadrina un duelo España-Cataluña
En el choque estarán presentes tanto la bandera catalana como la española y se escucharán ambos himnos. Ante esta circunstancia, Jorge Carretero, portavoz de la Real Federación Española de Fútbol, ha dejado en manos del Consejo Superior de Deportes cualquier posible reacción ante lo que puede ser un irregular empleo del himno y la bandera españoles.

[...]

"Es una falta de respeto a los millones de practicantes de fútbol sala que existan estas competiciones. Todo esto confunde. Tiene un trasfondo político y no saben que hacen daño a la gente que quiere dignificar este deporte".

Home tu... ja era hora que els españols posessin a bullir les olles, que els catalans ho hem fet per tocar els collons als españols, i mira que han trigat a reaccionar. Així no hi ha qui provoqui eh!

El que em té profundament preocupat no són els catalans (que sempre tiren endavant per més entrebancs que ens posin). El que em preocupa són els españols (que són tan sensibles en tot). Fa quatre dies es preocupaven pels "deportistes" que no poden cantar l'himno español, i ara diuen que no deixaran que soni l'himne sense l'aprovació ministerial del Consejo de Deportes i Asuntos Identitarios?

I el despreci que ha patit un esport tan noble com el futbol sala, embrutat i desacreditat per jugar un sol dia contra aquells que no accepten lliurement ser españols? Això és un dany irreparable que pagarem anys i panys amb els nostres impostos.