diumenge, 26 d’agost del 2007

el que no entenc és que carai fa TV3. Ara (ha acabat a les 21:55) estava mirant el telenotícies en la seva repetició al 324, i primer ha sortit els incendis de Grècia (una bona estona donant voltes al tema), després Rubalcaba dient que estan treballant amb Portugal, fiscals i jutges per atrapar etarres. Després que han trobat un pis a Lió on ETA pot tenir coses. Després un brasiler de Cambrils que ha matat la seva dona. Després Llançà on han tirat una pedra sobre uns que anaven en kayak. Després Balearia que no pot anar en vaixell pel mal temps. Després un submarinista mort en un temporal. Després un incendi d'olis en una fàbrica per allà Tarragona. Després que les tortugues autòctones de l'Alt Penedès estan desapareixen per les tortugues Florida. Després uns castells de gama extra per allà Tarragona. Després uns japonesos ballant tango. Després futbol, Barça-Racing, Bilbao-Osasuna i no sé què de l'Espanyol. Després F1 amb Hamilton i Alonso.

I no han dit res del que ha dit Carod. És a dir, el polític que és el segon del govern, diu que el 2014 podem canviar el nostre estatus polític, i TV3 no diu res.

Jo hi veig molt la mà dels socialistes. I més perquè els socialistes ja han ficat la mà en els mitjans de comunicació altres vegades.

Al telenotícies migdia si que han posat les seves declaracions, però se m'ha fet molt estrany, no hi he parat gaire atenció, però em sembla que ni les han presentat, les han posat fora de lloc, i després de passar-les han passat de pressa i correns a parlar de la violència domèstica de Llançà.