diumenge, 26 d’agost del 2007

Carod-Rovira cree que la actitud de Madrid fomenta el independentismo
El año 2014 es una fecha señalada, ya que se cumplirán 300 años de la desaparición de Catalunya como Estado.

En comparación con el PP, Carod aseguró que "el Partido Socialista, con Zapatero al frente, es la cara educada y amable, pero no va más allá de la amabilidad y no comporta ningún cambio real en la estructura del Estado para convertirlo en un ente de carácter plurinacional, cómo recomienda el sentido común".

Home, per fi tenim algú que reculli la mala llet catalana!

Però quina llàstima pel Mas. Tants vots que té i se li han passat al davant. Espero que ara entengui perquè no arriba a President.

Trobo que el Carod ha fet tres dianes últimament. Primer va dir tranquilament que havien fet malament en votar no a l'Estatut. Després la resposta a Gallardón. I ara aquesta resposta (que ja havia citat).

Ara no voldria donar idees als (pocs) socialistes que em puguin llegir, però en Carod s'aprofita del perfil gestor de Montilla per guanyar-se, ell, el perfil de President. I, és igual qui mani a l'hora de la veritat.

Montilla, te'n penediràs tota la vida de dir que els trens no funcionen perquè estem debatent la nostra identitat. Burro que ets. Amb la feina que han tingut perquè parlis català i tu vas i dius el mateix que el PP.