dilluns, 27 d’agost del 2007

Sirera pide al president Montilla que desautorice a Carod-Rovira o pedirá su dimisión
Además, ha afirmado que Catalunya "no merece" tener un vicepresidente que se dedique a plantear estos debates cuando los catalanes padecen problemas con las infraestructuras. Según Sirera, es "impresentable" que desde el gobierno catalán se estén haciendo este tipo de debates "absurdos".

És un debat absurd plantejar la independència quan s'inverteix desorbitadament a Madrid i es paralitza Catalunya? Es paralitza, no perquè els trens s'espatllin, es paralitza perquè a Madrid els dóna la gana. I l'AVE Barcelona-França arribarà qui sap quan. Igual que en temps de Franco: aïllats d'Europa, però que tothom pugui anar a Madrid.

En la meva opinió, el Sirera ha estat un innocent responent a Carod. El primer que ha aconseguit és que tornin a posar les declaracions del Carod a TV3. I després, que no sap com ens agrada això de "reivindicar" als catalans? I que no va sentir que Rajoy vol "canviar aquesta sensació que sempre diuen no per sistema i que s'obsessionen per dos o tres coses"?

I burro també d'implicar a Montilla. Què es pensa que volen el grupet de catalanistes del PSC després que Maragall hagi dit que ZP l'ha fet fora i que no valia la pena reformar l'Estatut?

I ja veurem què fa Montilla, però qui votarà a les properes eleccions seran catalans, no la resta d'españols que es beneficien dels nostres impostos.

Però el pitjor que ha fet el Sirera és amenaçar en demanar la dimissió de Montilla si no el desautoritza. Primer, perquè només cal que ho demani perquè no ho faci, encara que ho volgués fer. I després, perquè a TV3 just després de les seves declaracions han posat un tall del Zaragoza on deia que no veu perquè se sorprenia si tothom sap que ERC vol la independència. Frase que deixa en ridícul al Sirera. Però espereu! perquè el millor del pitjor que ha fet el Sirera és pendre's seriosament al Carod! Quan van parlar d'autodeterminació en una calçotada s'ho van prendre a broma, i ara, Sirera, respon seriosament. És el millor favor que li podia fer al Carod.

I, espereu, que arriben reforços:

Nace una plataforma en CDC que defiende la autodeterminación y un gobierno con ERC

Vinga, tots a fer soroll a veure si els catalans desperten del somni espanyol.

Però des d'aquí, ànims senyors del PP! Si no defenseu España, no ho farà ningú!